top of page

Oog KLACHTEN?

De gezondheid van uw ogen, daar moet je uiterst zorgvuldig mee omgaan. Bij The Optometrist optiek en oogzorg hechten we hier enorm veel waarde hieraan, immers zijn onze ogen de doorkijk naar de wereld. 

 

Gaan uw ogen achteruit of heeft u klachten? Vroegtijdige diagnose, behandeling en/of adviezen kunnen de gezondheid van uw ogen ten goede komen. Het is daarom raadzaam om met enige regelmaat uw ogen te laten controleren. U kunt bij ons terecht voor controle's voor o.a. staar, glacoom, diabetes en macula degeneratie.

Verschillende oogonderzoeken

Bij The Optometrist in Utrecht (in K'eiland) kunnen we verschillende oogonderzoeken uitvoeren. Met onze onderzoeken kunnen we uw oogsterkte meten, de binnen- en buitenzijde van uw ogen screenen, uw oogfuncties en de gezondheid van uw ogen bepalen.

Oogmeting € 0,-

Twijfelt u over de sterkte van uw ogen? Laat uw ogen dan gratis bij ons meten door een gediplomeerde opticien.

Optometrisch onderzoek € 30,-

Een optometrisch onderzoek begint altijd met het meten van de oogdruk. Vervolgens doet de optometrist een oogmeting, waarbij de sterkte van uw ogen wordt bepaald. Daarna bekijkt hij de gezondheid van uw ogen. Hij onder- zoekt verschillende oogfuncties zoals de samenwerking van uw ogen, vervolgens kijkt hij naar mogelijke aandoeningen in het hoornvlies, netvlies en de ooglens. Een aandoening waar u aan kunt denken is bijvoorbeeld staar.

Uitgebreid optometrisch onderzoek + Netvlies onderzoek € 45,-

Bij dit pakket wordt eerst een optometrisch onderzoek uitgevoerd. Daarnaast maakt de optometrist gebruik van druppels en maakt hierbij een fundus-foto’s zodat we een gedetailleerde opname van het netvlies, de ‘gele vlek’, en de oogzenuw hebben. Hiermee kan hij afwijkingen constateren. Hij controleert uw ogen op diabetische retinopathie, macula degeneratie en glaucoom. De resultaten van het onderzoek kunnen wij, indien gewenst, delen met uw huisarts.

Preventief oogonderzoek beoordeeld door een oogarts € 99,-

Met de oogcheck-up beoordeelt de oogarts uw ogen op diabetische retinopathie, macula degeneratie en glaucoom. Het volledige optometrisch onderzoek wordt wel door de optometrist uitgevoerd. Door deze unieke samenwerking heeft u geen verwijskaart nodig, is er geen wachtlijst, krijgt u de uitslag snel en in een handig en uitgebreid rapport. Lees hieronder meer informatie over de oogcheck-up.

werking van het oog

werking van het oog

hoe werken onze ogen?

Hoofdpijn en Droge ogen

Hoofdpijn en Droge ogen

Last van droge ogen en hoofspijn

oogzorg optometrie macula degeneratie

oogzorg optometrie macula degeneratie

Maculadegeneratie

dubbel wazig zien

dubbel wazig zien

Oogcheck

Oogcheck

Oogzorg oogcheck

Werking Oog

Macula Degeneratie

Droge Ogen

De oogcheck-up

bottom of page